Vragen? Bel ons: 0597 433 755

Entresols: Nieuwe en gebruikte entresols.

De entresol van Noordrek is verkrijgbaar als standaard entresol en als op maat gemaakte entresol: de klantspecifieke entresol. Tevens, door inruil verkregen, gebruikte entresols voor een scherpe prijs!

Eigenschappen van de Noordrek Entresol.

De entresolvloer heeft een overspanning tot 11 meter lengte.
De entresolvloer heeft een vermogen van een belasting tot 2000kg/m2
De entresolvloer heeft profielen van verzinkt staal
De entresolvloer voor hoge puntlastvloeren.

entresolvloer en entresols voor en scherpe prijs

Statische berekening van de entresol.

Elke entresolvloer wordt statisch berekend. Tevens worden er CAD montage tekeningen gemaakt. Deze tekeningen worden als PDF-­bestanden aan u gezonden, zodat u kunt controleren of de entresolvloer inderdaad voldoet aan uw wensen.

entresolvloer met trap en leuningconstructie

MontageTeam van Noordrek of uw entresolvloer zelf monteren >>

Montage Entresol : Zelfmontage of MoantageTeam Noordrek

De bodem:

De bodem van de entresolvloer: Standaard gebruikt Noordrek BV een „natuur“ spaanplaat 38mm dik. Aan de onderzijde is deze plaat wit in verband met een goede licht-reflectie. De vloerplaten worden van een veer voorzien.  Brandklasse Cfl-s1. Naar wens is er ook een antislip toplaag mogelijk. Brandklasse Bfl-s1. Een roostervloer wordt gebruikt bij eventuele sprinklerinstallatie of waar ontluchting nodig is. Hierdoor heeft men een goede daglicht benutting.

De toegangstrap:

Om toegang te verlenen tot de entresolvloer heeft u de keus uit een 45° trap(steile trap) of een  35° trap (luie trap)>.

Trappen voor de entresol.45 graden en 35 graden.

De leuning:

De handrail en de knierail wordt van kokerprofiel in de kleur RAL7035 gemaakt. De leuningkolommen zijn in de kleur RAL5010. De 100 mm hoge schoprand voorkomt het afvallen van producten. >

De Palletopzetplaats:

De meest voorkomende variant van een palletopzetplaats voor de entresolvloer is tevens de meest voordelige. Dit is de palletopzetplaats met een rood/witte ketting uitvoering. De andere variant is een kantelhek>.

Europese Wetgeving:

Onze entresolvloeren worden op basis van de geldende Europese wetgeving berekend en gefabriceerd. In het bijzonder bij de entresolvloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de entresolvloer naar voren.

Noordrek BV heeft in eigen beheer een statisch berekeningsprogramma laten schrijven. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uiterst gecompliceerde projecten statisch berekenen. Door deze efficiënte berekening, kunnen wij u de beste product-prijs-verhouding bieden. 

Wij zijn er voor u: van ontwerp tot montage. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag!

 

Time Laps video van de constructie en montage van een entresol